Poker NM dag 3, PLO og tilbakeblikk på HU og 8-game
    B
Date: Mar 19, 2018
Added By: Andreas Hø...
Last Date: Feb 4, 2019
Category:  NM i Poker
Original Date: Mar 19, 2018

 

Dublin, 19. mars 2018

 

Dagen i går skulle starte med Heads Up klokken 12. Etter en times forsinkelse kom min kamp mot Roger «Majortilt»e Johannesen i gang. Jeg må være ærlig å si at jeg tenkte at dette var en ok trekning og var klar til kamp. Men den tullete mangelen på gli fra dagen før bare fortsatte. Jeg tror jeg hadde best hånd to ganger så lenge vi spilte. Jeg kastet faktisk de første 5 hendende i kampen før floppen, noe jeg aldri har gjort før fra start i en HU-kamp.

Jeg orker ikke å fortelle om alle hendene, men Roger innrømmet at han runnet «litt» bedre enn normalt og jeg gjorde absolutt ikke det.

 

En nøkkelpott var der han fikk en runner-runner fire like (3-3-3-3) mot min flush, men flere andre gode hender på ham gjorde ikke tingene bedre.

 

Som i pottene mot Rolf Galåsen i Fixed limiten så gjorde heller ikke Roger noe galt. Han var bare uforskammet mye mer heldig enn det som er gøy.

 

 

Etter kampen var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle spille mer poker og dermed stå over 8-gamen. Hofta var langt over middels vond og humøret var heller ikke godt, så jeg hadde planer om å lukke meg inne på hotellrommet og se noe på Netflix. En blanding av dårlig nett, noen kraftige smertestillende tabletter og et innfall der jeg skulle se om det hjalp å spille for andres penger gjorde at jeg allikevel endte opp med å spille.

 

På Facebook la jeg ut denne:

 

Etter 11 minutter så var jeg utsolgt, og da måtte jeg jo spille.

Det ble sen registrering, men spillet gikk stort sett bra. Jeg satt på samme bord hele dagen og på bordet satt også Martin Riseng. Hans største ønske i NM var å slå ut meg, så han var i alle fall heldig med bordtrekningen. Det var dog ikke bare bordtrekningen han var heldig med. Faktisk så har jeg aldri sett noen ha så flyt så lenge. Han tapte noen potter, men var så å så hver gang mot de med veldig lite chips. De andre pottene vant han stort sett alle av. Det er slitsomt når kapable spillere sitter i sånn flyt! Jeg fant ut at det var best å holde meg unna i stor grad, og det fungerte for så vidt ganske bra.

 

Jeg konsentrerte meg heller om å vinne chips fra de andre på bordet. Det gikk ikke bra fra start, men jeg klarte å holde meg i live når kortene ikke var på lag. Når de en periode var på lag så fikk jeg bygget ganske bra.

 

Ganske sent så spilte jeg en hånd mot tidligere norgesmester Stian Johannessen. Det var i fixed limit med blinder 1300/2500. Han limpet og jeg høynet til 5000 med AK. Han synte. Floppen kom smålekre A-6-3. Han check-raiset meg og jeg la inn et bud til. Da han igjen gikk over så kjente jeg det i magen. Etter et par minutter så innså jeg at det kun var fire mulige hender han kunne ha: AA, 66, 33 og AK. Med noen svært få prosenter på de første og siste og en del større sjanse for 66 enn 33. Så jeg kastet og sa til Stian at han måtte ha 66. Det gjorde først litt vondt, men snart veldig godt da han viste opp 66 slik at jeg i følge ham ikke skulle miste nattesøvnen (takk, Stian!). Jeg hadde etter denne potten rundt 25k igjen og orket ikke å risikere alt som jeg da måtte gjort hvis jeg skulle synt siste høyning på flopp samt bud på turn og river.

De 25k jeg satt igjen med sendte jeg ut på jobb. Etter litt flyt og trolig en feilaktig muck i bunn fra Tommy Stokkeland, som nok er litt uerfaren i disse spillene samtidig som han da også begynte å bli trøtt(?)i Stud hi/lo, så endte jeg dagen med akkurat 85k. Det var maks for dagen, så da kan man ikke klage!

 

Dag 2 er på onsdag, så jeg kan bruke litt tid på å bli litt bedre i noen av spillene.

 

 

I dag er det Pot Limit Omaha som står på programmet. I skrivende stund har den pågått i ganske nøyaktig én time. Igjen har jeg blandede følelser for om jeg skal spille eller ikke. Det er mange timer å sitte og jeg er råtten etter den lange økta i går. Jeg har fortsatt litt tid på å bestemme meg, så jeg får se. Kanskje jeg skulle prøve å selge halvparten på Facebook igjen. Det funket jo bra i går i alle fall!


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.