Poker NM 2018 dag 2 - Heads Up og 8-game
    B
Date: Mar 18, 2018
Added By: Andreas Hø...
Last Date: May 13, 2018
Original Date: Mar 18, 2018

Dublin, 18. mars 2018
 

Jeg må innrømme at det bare er så vidt jeg orker å skrive noen blogg nå. I gårsdagens turnering (Fixed Limit) gikk det helt latterlig dårlig. Jeg spilte faktisk ikke dårlig og hadde et godt bord med superstjerna Stig Moen samt en god del andre fisk. Rolf Galåsen var en av dem. Og han kunne ikke tape en pott mot meg selv han prøvde ganske hardt. Han var bak på alle floppene med unntak av én. Og den ene gangen jeg skulle vinne en god pott mot ham, så klarte dealeren å gjøre en feil som ikke bare gjorde at jeg fikk ødelagt min allerede beste hånd, men som gjorde at Rolf dinget den riveren han trengte for å vinne potten. Dagen kunne ikke vært tyngre!  Jeg endte opp med å ryke ut med A7cc der floppen var 5-6-8 og turn paret åtteren, tror jeg (i alle fall en paring). Jeg var oppe mot Per Arne Dahl som hadde AK og Rolf Galåsen som hadde 33. En blank river gjorde at Rolf igjen trakk det lengste strået. For å være litt rettferdig mot Rolf: Han spilte ikke perfekt poker, men han gjorde heller ingen veldig grove feil. Det var bare det at han traff så helt usannsynlig bra mot meg når han var milevis etter. Sånn er pokeren noen ganger og jeg har selvsagt ikke noe som helst galt å si om Rolf i etterkant.

De to siste på bordet var Kjell Ove Dyp og Anders Berntsen. 

Etter sånne dager på jobben så mister jeg all energi. Jeg hater det mye mer enn det bør beskrives med ord. Jeg kunne ikke gjøre noen ting og følte meg helt hjelpeløs. Det er nok en mulighet for at jeg slettes ikke burde drevet med poker, men heller funnet noe som ikke sendte meg så langt ned i kjelleren. Det å hate å tape er ikke alltid en god egenskap som pokerspiller.

 

Det hindrer meg dog ikke fra å prøve lykken igjen i dag. Klokken 12 lokal tid starter Texas Hold’em No Limit Heads-Up, offisiell NM-øvelse nummer 2. I denne så har jeg aldri tapt en kamp i første eller andre runde her i Dublin (på 6 forsøk), så jeg bør ha en sjanse på suksess. Får jeg det så hopper jeg inn i 8-game-turneringen som starter 16:00, men kommer trolig til å starte litt senere («Late reg» som det så fint heter på norsk). Får jeg samme opplevelsen i heads-up som i fixed, så kommer jeg høyst sannsynlig til å stå over 8-gamen for første gang i NM sammenheng.

 

Uflaks er noe som selvsagt er fordelt ganske jevnt ut (i alle fall så sier all min logikk det). Men hvis man føler at ingenting går riktig vei så begynner i alle fall jeg ofte å spille dårlig. Og da er det ikke noen vits i å kaste bort tid og penger på å spille. Men jeg satser selvsagt på at dette bare blir teori!

 

Som alltid ønsker jeg alle som skal spille lykke til!


COMMENT

TAG Blog
Please SignIn to Report this Tag

OVERAll RATINGS

There are no ratings yet.